http://domzastarepremium.rs/wp-content/uploads/2022/04/featured_image.jpg

O NAMA

premium uslugaDom za stare Avala Premium

premium uslugaDom za stare Avala Premium

Dom za smeštaj odraslih i starijih „Avala Premium“ je novootvoreni objekat na obroncima planine Avala, nadomak Beograda. Licenciran je od strane Ministarstva za rad zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja (broj licence 687).

Objekat se prostire na preko 1000 m2 sa kapacitetom od 69 kreveta. Dom za stare je luksuzno opremljen i prilagođen starijim osobama i osobama sa hendikepom. Sastoji se od tri niva prizemlja i dva sprata. Poseduje dva dnevna boravka trpezariju i 25 soba. Sobe su prostrane, pretežno dvokrevetne i trokrevetne, a na raspolaganju su vam i jedna jednokrevetna i četvorokrevetna soba. U sobama su korisnicima na raspolaganju kompletan nameštaj, tasteri za poziv osoblja, internet, kablovska, klimatizacija i grejanje. Sve sobe poseduju prilagođena kupatila u kojima se takođe nalaze tasteri za poziv osoblja. Dom za stare Avala Premium ima podno grejanje, prostaran je, poseduje lift, te je u potpunosti prilagođen korisnicima kolica.

Korisnicima je na raspolaganju i prostrano dvorište, na čistom planinskom vazduhu sa uređenom baštom bogato zelenilom, cvećem i mestom za odmor. Zahvaljujući tome, svi naši korisnici imaju priliku da svakodnevno uživaju u šetnji ili rekreaciji u našoj maloj zelenoj oazi.

Dom za stare i negu bolesnih „Avala Premium“ vam nudi luksuzni smeštaj i vrhunsku medicinsku negu sa stalno zaposlenim lekarom opšte prakse, kao i boravak u prirodi nadomak grada, po povoljnim cenama.

u staračkom domu24h nega i nadzor

U staračkom domu Avala Premium postoji nega i nadzor 24h od strane posebno odabranog i edukovanog stručnog medicinskog osoblja.

ishranaHACCP standard

Režim ishrane je koncipiran po HACCP sistemu, što podrazumeva poštovanje standardnih operativnih procedura i uputstava ishrane

dom za stara licaDruštveni život

Naš tim privatnog doma za stara lica Avala Premium u dogovoru sa socijalnim radnikom je osmislio bogat sadržaj i zanimacije.

stručno osobljeMedicinska nega

Glavni tehničar, odgovornog tehničara, lekara, dipl. socijalne radnice, medicinskih sestara-tehničara, fizioterapeuta-masera i negovateljica i ostali.
http://domzastarepremium.rs/wp-content/uploads/2022/04/logo_footer2.png
PATITE NAS
POSETITE NAS
Avalski drum 10v, Vrčin

© Dom za stara lica Avala LUX | Sva prava zadržana. | Powered by konceptMB